Missie 3014
12 - 16 jaar

MISSIE 3014 is een online verkeerseducatieproject van TeamAlert. Tijdens MISSIE 3014 maakt TeamAlert jongeren op een leuke, online manier bewust van de risico’s die zij lopen in het verkeer. Er is daarbij speciaal aandacht voor smartphonegebruik in het verkeer. Tijdens het project maken jongeren een reis door de tijd. Ze belanden in het jaar 3014. Aan de hand van het ‘choose your own adventure-principe’ bepalen jongeren zelf hoe hun karakter, avontuur en route er in de toekomst uit gaat zien. Omdat de jongeren opgaan in hun eigen verhaal, staan ze open voor een positieve gedragsverandering. Het online project bevat daarnaast een win-element dat jongeren stimuleert daadwerkelijk mee te doen.

Het project duurt ongeveer dertig minuten en is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Iedere klas krijgt eigen inloggegevens, zodat ze online, via een computer, het programma kunnen volgen.

Voor wie leerlingen van 12 t/m 16 jaar

Door wie mentor

Aanvragen via de regiocoördinator.

Aanmelden of meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Regiocoördinator Zuidoost- en Zuidwest-Drenthe
Gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, De Wolden en Hoogeveen

Karin Pasjes
(06) 44 08 88 73
rczuidoost@veiligbereikbaardrenthe.nl

Regiocoördinator Zuidwest-Drenthe Gemeenten Aa en Hunze, Assen, Noordenveld, Tynaarlo, Meppel, Midden-Drenthe, Westerveld

Hielke Verbree
(06) 27 87 08 99
rcnoord@veiligbereikbaardrenthe.nl